goedkoopsteverzekering.nl logo

goedkoopsteverzekering.nl

goedkoopste verzekering | simpel

kampeerautoverzekering

de beste voorwaarden tegen de laagste premie

bereken uw premie camperverzekering

GOEDKOOPSTEVERZEKERING.NL - DE GOEDKOOPSTE KAMPEERAUTOVERZEKERING

Goedkoopsteverzekering.nl heeft altijd de best passende verzekering voor uw camper. Of het nu om een nieuwe camper gaat, of een camper die al veel reizen achter de rug heeft, goedkoopsteverzekering.nl biedt de goedkoopste kampeerautoverzekering aan.
Net zoals bij alle andere motorrijtuigen is de basis de wettelijk verplichte WA-verzekering. Die dekt schade die u met de camper toebrengt aan een ander en waarvoor u wettelijk aansprakelijk bent. Voor schade aan zaken van derden geldt de gebruikelijke dekking van maximaal € 2.500.000,- per gebeurtenis en voor schade aan personen (letselschade) is dat maximaal € 5.000.000,-.

De goedkoopste kampeerautoverzekering

Wanneer de camper niet piepjong meer is, maar nog steeds waardevol, is de uitbreiding “beperkt casco” op zijn plaats. Deze dekt veel schades aan uw camper waar u zelf niets aan kunt doen. Denkt u daarbij aan diefstal, ruitbreuk, storm en een botsing met een loslopend dier. Goedkoopsteverzekering.nl selecteert de beste dekking in combinatie met de laagste premie.
Voor nieuwe en jonge campers is de “volledig casco” dekking de meest uitgebreide oplossing. Wanneer uw camper is gefinancierd wordt deze dekking vaak verplicht gesteld.
De volledig casco dekking (“all risks”) dekt vrijwel alle soorten schades, ook als het uw eigen schuld is.
Goedkoopsteverzekering.nl biedt naast de goedkoopste kampeertautoverzekering, ook de mogelijkheid uw spullen in de camper mee te verzekeren en/of de luifel. In beide gevallen is de dekking gelijk aan die van de camper (beperkt of volledig casco).

Bereken uw premie!
Bekijk alle 73 recensies
Gemiddeld worden wij beoordeeld met een 8.7

Het laatste nieuws