goedkoopsteverzekering.nl logo

goedkoopsteverzekering.nl

goedkoopste verzekering | simpel

woonhuisverzekering

ALL RISK DEKKING - tegen de laagste premie

Bereken uw premie

GOEDKOOPSTEVERZEKERING.NL - DE GOEDKOOPSTE INBOEDELVERZEKERING

Mensen verzamelen in de loop van de tijd tal van zaken die al met al doorgaans een grote financiële waarde hebben. Een goede inboedelverzekering is dan van belang. Want stel dat u getroffen wordt door brand, of inbraak en diefstal of een andere gebeurtenis waardoor u schade hebt aan uw inboedel, dan is het belangrijk dat u terug kunt vallen op de inboedelverzekering. De dekking en premie van maatschappijen verschilt behoorlijk. Goedkoopsteverzekering.nl selecteert een verzekering die niet alleen goed is maar ook goedkoop. En dat kan omdat wij u extra kortingen geven. Neem eens de moeite om vrijblijvend een premie en voorwaarden op te vragen. U zult merken dat het kan: goed en goedkoop.

Ook bij een schade is goedkoopsteverzekering.nl u graag van dienst. Wij zijn uw aanspreekpunt en wij bewaken de afhandeling van de schade. Hebt u een huurhuis en op eigen kosten een keuken, badkamer, serre of tuinhuis e.d. geplaatst? Wij kunnen dat eenvoudig voor u meeverzekeren op goede voorwaarden en een lage premie of zelfs helemaal geen premie omdat er een hoge standaard dekking is voor dit “huurdersbelang”.
Hebt u een appartement in eigendom dat is verzekerde via de VvE? Maar zijn de keuken, badkamer e.d. wel op de VvE verzekering gedekt? Vaak is dat niet het geval. Ook hiervoor bieden wij een verzekering zonder of slechts een geringe premie.

De goedkoopste inboedelverzekering van Nederland

Hebt u een eigen huis? Dan wilt u uw kostbare bezit goed verzekerd hebben. Met garantie tegen onderverzekering en een ruime dekking zodat u geen gezeur hebt bij een schade. Ook niet bij een ruitschade.
Goedkoop-steverzekering.nl selecteert de beste opstalverzekering uit het aanbod van vrijwel alle maatschappijen. Mede vanwege de extra kortingen wordt een zeer scherpe premie aangeboden. Op de website van goedkoopsteverzekering.nl kunt u zelf een berekening maken. U ziet dan snel wat uw voordeel kan zijn.
Niet elke verzekering die goedkoop is is ook goed. Het verschil zit vaak in de “kleine lettertjes”. Onze medewerkers kennen die verschillen in de dekking van de verzekering. Bel hen gerust op het gratis nummer 0800-4000 400 en stel uw vragen of vraag om meer informatie over zaken die voor u van belang zijn. Goepkoopsteverzekering.nl is u graag van dienst. In het algemeen is het verstandig uw inboedelverzekering bij dezelfde maatschappij af te sluiten. Dat levert niet alleen extra pakketkorting op, maar is ook praktischer. Er ontstaat dan bij een schade geen discussie tussen 2 maatschappijen of het een opstal- of inboedelschade is.
Door de extra kortingen biedt goedkoopsteverzekering.nl u een uitstekende verzekering met
“all risks” dekking en een lage premie.

Bereken uw premie!
Bekijk alle 73 recensies
Gemiddeld worden wij beoordeeld met een 8.7

Het laatste nieuws