goedkoopsteverzekering.nl logo

goedkoopsteverzekering.nl

goedkoopste verzekering | simpel

goedkoopste doorlopende reisverzekering

goedkoopste doorlopende reisverzekering

al vanaf 3 euro peer maand..

Bereken uw premie

GOEDKOOPSTEVERZEKERING.NL - DE GOEDKOOPSTE DOORLOPENDE REISVERZEKERING

Wanneer u vaker in een jaar op vakantie gaat, is een doorlopende reisverzekering interessanter dan telkens een “losse” reisverzekering. Goedkoopsteverzekering.nl heeft mogelijkheden om bij een aantal maatschappijen die verzekering te selecteren die het beste past bij uw (reis-)wensen. Bovendien zijn deze verzekeringen goedkoop. Altijd belangrijk is personenhulpverlening, repatriëring, onvoorziene kosten e.d. In veel gevallen is ook dekking voor medische kosten belangrijk, zeker bij verre reizen, winter-/onderwatersport en wanneer uw zorgverzekeraar niet alle medische kosten in het buitenland vergoed.
Dekking voor bagage is afhankelijk van uw wensen op dit punt. U kunt altijd een medewerker van Goedkoop-verzekering.nl bellen op 0800-888 44 88 om de gewenste dekking te bespreken en een aanbod voor een verzekering te krijgen.


De doorlopende reisverzekering kan aangevuld worden met een doorlopende annuleringsverzekering. Belangrijk bij uw keuze is welke redenen voor deze verzekering gelden om aanspraak op vergoeding van annuleringskosten te kunnen maken. Soms zijn die nogal beperkt, soms ook heel ruim. Dat zijn precies de zaken waar goedkoopsteverzekering.nl op let bij het aanbieden van deze verzekering.

GOEDKOOPSTEVERZEKERING.NL - DE GOEDKOOPSTE DOORLOPENDE REISVERZEKERING

Wilt u de goedkoopste autoverzekering en ook de beste dekking?
Bereken dan snel online uw eigen goedkoopste doorlopende reisverzekering.

Bereken uw premie!
Bekijk alle 73 recensies
Gemiddeld worden wij beoordeeld met een 8.7

Het laatste nieuws