goedkoopsteverzekering.nl logo

goedkoopsteverzekering.nl

goedkoopste verzekering | simpel

goegkoopsteverzekering.nl_auto op palen

autoverzekering

direct een premie berekenen kan ook

Bereken snel de laagste premie!

GOEDKOOPSTE AUTOVERZEKERING

Goedkoopsteverzekering.nl zoekt automatisch de beste autoverzekering en combineert dat met de laagste premie. Besparen op uw autoverzekering is echt heel eenvoudig bij goedkoopsteverzekering.nl terwijl de kwaliteit van de verzekering altijd uitstekend is. Goedkoopsteverzekering.nl is met ruim 50.000 relaties een grote aanbieder van autoverzekeringen. U kunt alles online regelen via onze website of via de online polismap.

Goedkoopsteverzekering.nl is de goedkoopste aanbieder van autoverzekeringen. U wilt toch niet meer betalen dan nodig voor een verzekering? Zoek niet verder en bereken op een snelle en eenvoudige manier de goedkoopste premie voor uw verzekering.U bent verzekerd van optimaal rijplezier. Goedkoopsteverzekering.nl handelt een schade snel en duidelijk af. Want een schade is al vervelend genoeg.

GOEDKOOPSTEVERZEKERING.NL - DE GOEDKOOPSTE AUTOVERZEKERING
Wilt u de goedkoopste autoverzekering en ook de beste dekking?
Bereken dan snel online uw eigen goedkoopste autoverzekering.

U bent verzekerd van optimaal rijplezier. Goedkoopsteverzekering.nl handelt een schade snel en duidelijk af. Want een schade is al vervelend genoeg. De premies voor nieuwe autoverzekeringen zijn door concurrentie tussen maatschappijen de laatste jaren sterk gedaald. De kans is groot dat u nu teveel voor uw autoverzekering betaalt en beter kunt overstappen naar een andere maatschappij die wel goedkoop is. Voor een goede keuze is Goedkoopsteverzekering.nl u daarbij graag van dienst.

Wij vergelijking de verzekering op premie, voorwaarden en kwaliteit van de dienstverlening van verschillende maatschappijen en helpen u bij het overstappen. Voor 2e auto’s hebben wij extra aantrekkelijke kortingen. De verzekering voor deze auto is extra goedkoop in combinatie met de 1e auto. Bereken uw premie op Goedkoopsteverzekering.nl of bel ons op het gratis nummer 0800-888 44 88.

Goedkoopsteverzekering.nl is er niet alleen voor een goedkope autoverzekering maar ook voor andere verzekeringen die goedkoop en goed zijn.

GOEDKOOPSTEVERZEKERING.NL - DE GOEDKOOPSTE AUTOVERZEKERING
GOEDKOOPSTEVERZEKERING.NL – nog meer zekerheid voor inzittenden?

Wilt u nog extra zekerheid voor de inzittenden? Dan kunt u de gekozen verzekering uitbreiden met een Ongevallenverzekering inzittenden. Deze keert het verzekerde bedrag uit bij overlijden van een inzittende als gevolg van een ongeval of bij blijvende invaliditeit. De hoogte van de uitkering bij invaliditeit is afhankelijk van de hoogte van het verzekerde bedrag en de mate van blijvende invaliditeit. Deze verzekering heeft geen verband met de werkelijk geleden schade.

De goedkoopste autoverzekering - welke dekking voor uw autoverzekering

WA (een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering is in Nederland verplicht)
Deze dekt schade die u met uw auto veroorzaakt bij een ander. Schade aan uw eigen auto is niet gedekt.
Deze verzekering is het goedkoopst en geschikt voor wat oudere auto’s met een lager waarde.

WA beperkt casco. (deze wordt ook wel WA plus genoemd)
Deze verzekering dekt, naast schade aan een ander, ook schade aan uw eigen auto als gevolg van o.a. ruitbreuk, diefstal, brand en aanrijding met dieren.
Deze verzekering is meer geschikt voor wat jongere auto’s. het loont de moeite de premie van deze verzekering te vergelijken met die van de “kale” WA verzekering.

WA Volledig Casco (All Risk).
Deze verzekering is het beste voor een nieuwe of jonge auto. Naast de WA dekking en schades die verzekerd zijn bij de WA beperkt casco is ook alle andere schade aan uw auto verzekerd. Ook als het uw eigen schuld is.

Bereken uw premie!
Bekijk alle 73 recensies
Gemiddeld worden wij beoordeeld met een 8.7

Het laatste nieuws